Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı ilkin bulunmak üzere kullanım amacına ve kullanan can sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu allıkışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı silsile otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Fevkda mekân düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları kabil yapı emniyetliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına kızılınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan şu denli güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dem izleme fail bir firmayız.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve oranlı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

çatı çışitalarında kullanılan baplar meselelevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Yangın kapısı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o dakika vacip koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan Yangın Kapısı ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa dosdoğru açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına kırmızıınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların cihetı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page